A ma és a holnap üzletembereiért

The Business

Nem tudod, milyen vállalkozásba kezdj bele? Mutatunk 150 ötletet!

2017. április 18. - Müller.Péter

Sokaktól hallom, hogy szívesen kezdenének vállalkozásba, de saját bevallásuk szerint nem tudnak semmi újat kitalálni, nincsenek igazán kreatív ötletük. Szeretnék ebből most 150-et mutatni!
stocksnap_0e0m5w9o3v_2.jpg

Manapság egyre többen indítanak vállalkozást, egyre többen lépnek be a piaci versenybe. Többségük sajnos olyan termékkel vagy szolgáltatással próbálkozik, amit másik 40-50 cég is forgalmaz ugyanannak a célközönségnek. Nem véletlen, hogy ők képtelenek felvenni a versenyt a piacon lévő többi vállalkozással, és szépen lassan becsődölnek.

De mi lenne, ha valami mással, valami egészen kreatívval próbálkoznál? Valami olyannal, ami innovatív, ami iránt folyamatosan nő a kereslet és amivel még kevesen próbálkoztak, éppen ezért nagy lehetőséget rejt magában?

A mai piaci körülmények között teljesen új dolgokkal kell előállni, hiszen a régi formula már nem válik be, az unalmas, elcsépelt ötletek nagyon ritkán válnak sikeressé. Változnak a vásárlói szokások, változnak a trendek, ezért az emberek nyitottak az ötletes termékekre és szolgáltatásokra. Ha valaki szemfüles, jól méri fel a vásárlók vágyait és képes ezekre az igényekre egy kreatív megoldással előállni, akkor rövid időn belül komoly eredményeket érhet el. De ehhez kell egy jó ötlet.

Ezért szeretnék mutatni egyből 150-et!

office-notes-notepad-entrepreneur-38556.jpeg

Mándó Milán, a Minner.hu alapítója már hosszú ideje szállítja a vállalkozni vágyóknak a jobbnál jobb ötleteket. Legyen szó internetes, vagy hagyományos offline bizniszekről, tradicionálisabb vagy formabontóbb vállalkozásokról, itt mindent megtalálsz.

Persze egy jó ötlet önmagában nagyon kevés. Hiába van az embernek egy forradalmi elképzelése, ha fogalma sincs arról, hogyan kezdjen bele, merre induljon el. A Minneres vállalkozásötletek ezért is különlegesek, hiszen konkrét megvalósítási tervet is kapnak az olvasók az elképzelések mellé.

Végül mutatnék néhányat a számtalan ötlet közül:

  • Fotó bróker
  • Szolgáltatás tesztelő blogger
  • Websablon értékesítő
  • Babysitter közvetítő
  • Randiszervező szakember

Ha kíváncsi vagy a többi vállalkozás ötletre, kattints ide!

pexels-photo-210990.jpeg

Kapcsolódó cikk:

5 vállalkozás ötlet, ami 0 forintból megvalósítható!

►►►►

Szeretnél üzleti kapcsolatba kerülni velünk? Írj nekünk a hu.businessblog@gmail.com email címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr9512435095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása