A ma és a holnap üzletembereiért

The Business

A tavasz 3 legérdekesebbnek ígérkező üzleti rendezvénye

2018. április 13. - Müller.Péter

Beköszöntött a tavasz és ezzel párhuzamosan ránk zúdult a tavaszi üzleti rendezvények dömpingje is. Rendkívül széles a kínálat és tényleg jobbnál jobb események kerülnek idén tavasszal megrendezésre, azonban külön kihívás a sok rendezvény közül letenni a voksunkat arra a bizonyos egyre (vagy többre). Ezért szeretnék most 3 rendezvényt a figyelmedbe ajánlani a felhozatalból, ami szerintem különösen értékesnek és izgalmasnak ígérkezik.

rend-collective-rend-collective-39007523-2002-1335.jpg

1. Tukmálás helyett valódi értékesítés – gyakorlatias üzleti szeminárium Vittinger László és csapata szervezésében 

Nekünk magyaroknak van egyfajta rossz érzésünk az értékesítéssel kapcsolatosan. Lehet, hogy ez a tukmálós MLM értékesítőknek is köszönhető, lehet, hogy egyszerűen csak rossz tapasztalatink vannak, de tény, hogy negatívan tekintünk szinte mindenre, ami sales. 

De az is tény, hogy az üzleti élet alapja az értékesítés és nem csak a szó szoros értelmében. Nap, mint nap el kell adnunk magunkat, meg kell nyernünk a munkatársainkat, a főnökünket, vállalkozóként pedig a tárgyalópartnereinket is – a termékeink és a szolgáltatásaink eladásáról már nem is beszélve.

Ebből pedig egyenesen következik, hogy gyakorlatilag mindannyiunk számára rendkívül hasznos, ha az értékesítés tudományát jól ismerjük.

A méltan ismert és elismert Vittinger László – aki mögött egyébként 23 év értékesítési tapasztalat áll – nem is vágja kisebb fába a fejszéjét, mint hogy egy gyakorlatias szeminárium keretei között lebontsa az értékesítéssel kapcsolatos tévhiteinket és ellenérzésünket és megmutassa, hogy mi is a valódi értékesítés – bármiféle tukmálás nélkül.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan add el hatékonyan magad és ezáltal hogyan válj jobb értékesítővé, akkor Vittinger László május 24-i szemináriuma a Neked való! 

 

2. Vállalkozás Építés Mesterfokon – konferenciasorozat a KKV Top 100 szervezésében

"Tanulni igazán csak a legjobbaktól lehet" – olvasható a konferenciasorozat weboldalán.

Ezt az állítást a KKV Top 100-as csapat komolyan is vette, hiszen arra vállalkoztak, hogy hazánk legsikeresebb kis és középvállalkozóit összegyűjtsék egy konferenciasorozatra. De mit is jelent ez? 

Elismert KKV-k vezetői fognak cégépítési eszközökről, sikertörténetekről és a magyar vállalkozásokban rejlő lehetőségek kiaknázásáról beszélni több különböző előadáson keresztül a konferenciák résztvevőinek. Az előadók nem az unalmas elméleti, szinte már tankönyvekbe illő elméleti sallanggal akarják elaltatni a közönségüket, hanem az általuk megtapasztalt, gyakorlatban is hasznosítható tudásukat igyekeznek majd tálcán kínálni a nézőközönségnek.

A konferenciasorozat jellegéből fakadóan több időpontban és több helyszínen is megrendezésre kerül majd a KKV Top 100 rendezvénye - hogy pontos legyek, április folyamán 5 városban, Magyarország 5 teljesen különböző pontján is meg fognak fordulni, hogy bárki számára elérhetőek legyenek ezek a hasznos információk. A konferenciasorozat el fog látogatni Debrecenbe, Siófokra, Tatára, Kecskemétre és természetesen Budapestre is.

Ha Magyarország legeredményesebb kis és középvállalkozóitól szeretnél tanulni, vagy csak szeretnél néhány új üzleti kapcsolatra szert tenni, ajánlom figyelmedbe KKV Top 100 konferenciasorozatot.

instagram_stories_for_events_blog_1.png

3. Marketing Szuperkonferencia 2018 – Wolf Gábor és a Marketing Commando szervezésében

Nagyon mély a kínálat manapság a marketinges piacon tréningek és konferenciák tekintetében, de a jelenlegi mezőnyből még mindig kiemelkedik Wolf Gábor és a Marketing Commandó szervezésében bemutatandó Marketing Szuperkonferencia.

Talán nem is véletlen a Szuperkonferencia elnevezés, hiszen májusban 3 napon keresztül folyamatosan hallgathatjuk hazánk elismert és vezető marketingeseinek a tapasztalatait, módszereit és gondolatait, olyan témakörökbe, mint például a márkaépítés, a szövegírás, a kommunikáció, vagy az arculattervezés.

Május 23 és 25 között elképesztő mennyiségű és minőségű marketing tudást szedhetsz magadra, ha részt veszel a Marketing Szuperkonferencián.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr4713815200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása