A ma és a holnap üzletembereiért

The Business

Egy finom reggelire vágysz, de nem tudod merre indulj el?

2017. április 01. - Müller.Péter

Veled is megesett már, hogy korgó gyomorral pattantál ki reggel az ágyból és minden vágyad egy ínycsiklandó reggeli volt, de nem tudtad, hogy hol lehet a korai órákban egy igazán jót étkezni? Na ez nem fog többé előfordulni!

pexels-photo-62097.jpeg

2015-ben jött létre Budapesten az első olyan oldal ötlete, mely egyedülálló módon mutatja be és rendszeri a legjobb fővárosi reggelizőhelyeket és reggelit kínáló éttermeket. A Breakslow esetében egy modern, egyszerűen használható felületet hozott létre az ötletgazda, Debre Zoltán és partnere Neer Dorottya, melynek segítségével pár kattintással találhatjuk meg a számunkra megfelelő éttermet.

Az oldal létrejöttének az indíttatása a magyar kultúrába nyugatról beszivárgó magas minőségű reggeli hagyománya volt. A szemléletváltozás, valamint az életminőség emelkedése is hatalmas szerepet játszik ebben az átalakulásban. A társadalomban egyre több olyan szabadúszó, vállalkozó szellemű ember jelenik meg, akik a rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol el tudják látni feladataikat, így esetükben bőven szóba jöhet egy kávézóban vagy étteremben eltöltött munkaóra egy finom reggelivel összekötve.

Az oldal létrehozása során az alkotók legfőbb inspirációja az értékteremtés volt. Létre akartak hozni valami újat, szerethetőt. A cél a gasztronómiai világ mélységeiben való megismerése és a nagyközönséggel való megosztása, valamint egy használható felület kialakítása volt.

Fontos kiemelnünk a slow mozgalom lényegességét a Breakslow kapcsán. Ez a filozófia a fast (food) életmód ellen lép fel. Azt hirdeti, hogy figyeljünk jobban oda az életünkben zajló apró részletekre, magunkra, környezetünkre, valamint lassítsunk egy kicsit és élvezzük ki a pillanatot. A slow filozófia napjainkra az étkezés, valamint a lassú városi életmód területén vált ténylegesen kidolgozottá, több nemzetközi szervezet is létrejött, hogy képviselhessék a élelmiszer termelők igényeit a világ vezetői számára. A Breakslow jelen esetben tovább viszi ezt a filozófiát, adatbázisában csak olyan éttermek szerepelnek, melyeknél kényelmesen, rohanás igénye nélkül élvezhetjük a reggeleket.

Egy isteni reggeli után meg tudod váltani a világot. Mi megmutatjuk, hogy hol kezdj hozzá - Breakslow

Az oldalon több mint 100 étterem közül választhatnak az otthonuktól távol reggelizni vágyók. A szolgáltatás segít abban, hogy kényelmesen, nyugodt környezetben fogyaszthassuk el a nap legelső étkezését. A Breakslow segítségével mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb reggeliző helyeket.

Ha te is egy modern portyázó vagy, aki szereti nyakába venni a várost, szereti kipróbálni a legizgalmasabb helyeket és szeret nagyokat reggelizni, akkor a Breakslow neked van kitalálva.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr3112394023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása