A ma és a holnap üzletembereiért

The Business

Talkshow a legkirályabb magyar bloggerekkel, avagy mit csinálunk szerdán?

2017. június 06. - The Business Blog

Napjainkra a blogolás Magyarországon is egy komplett iparággá vált. Ez nem is véletlen, hiszen a blogok tökéletes felületet biztosítanak arra, hogy saját gondolatainkat a nagyvilág elé tárjuk és saját magunk a birodalmait építsük másoktól függetlenül... vagy akár együtt!

1.jpeg

A bloggerpiac 2017-re nagy arányú átalakuláson ment keresztül. Már nem csak egy két szereplő tevékenykedik az egyes területeken, hanem számtalan kisebb-nagyobb blog mozog az internetmédia világában.

A bloggerek világában is mindennapos a rivalizálás, azonban mennyivel jobb lenne, ha egymás közönségeire építve segítenénk egymást a közös célok elérése érdekében?

A cél közös

Úgy gondoljuk, hogy a blogolás nem csak egyszerű üzlet és énmárkaépítés, hanem egy igazi értékteremtő tevékenység is, amit az igazán kiváló bloggerek nagy örömmel folytatnak. Nem véletlenül blogolnak több hónap/év elteltével is, hisz a pénz és a szakmai hírnév csak az első időszakban hajtóerő... gyorsan kimúlik.

A blogolás ennél több: értékteremtés, élmények, felejthetetlen események, szívhez szóló üzenetek, fantasztikus kapcsolatok és még megannyi csodálatos dolog - ezek mind-mind hozzátartoznak a bloggerek életéhez.

Ezeket a dolgokat pedig szeretnénk a nagy közönség elé tárni a hazai motivációs és üzleti bloggerpiac legkiválóbb képviselőivel.

Szerdán élő adásban fogunk jelentkezni! A következő témák lesznek a középpontban:

  • hogyan lehet megélni a blogolásból
  • miért vágj fiatalon vállalkozásba
  • hogyan állj fel egy bukás után és
  • miért tedd félre a kifogásaidat!

És ezeken kívül még megannyi hasznos információ az élő adásunkban 2017. június 7-én 19:00-kor!

Nagy szeretettel várunk téged is!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr912565673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása