The Business Blog

Érd el minél előbb az eredményeidet!

2017. augusztus 15. - KovácsL

Nem mindig sikerül úgy haladni a céljaink felé, mint azt tervezzük. Ilyenkor érdemes olyan tipikus hibákat keresni önmagunkban, amelyek gátolják az eredményeink elérését.

eredmenyek.jpg

Tovább

4 tény az agyadról, ami bizonyítja, hogy bármire képes vagy

2017. augusztus 05. - Müller.Péter

Az emberi agy működésének számtalan területe még ma is rejtély, de a tudomány fejlődésének köszönhetően egyre több, korábban rejtett dolog kerül napvilágra az agyunkkal kapcsolatosan. Most szeretnék 4 olyan tényt bemutatni neked, amely bizonyítja, hogy az agyunkkal bármire képesek lehetünk!

agy_1.jpg

Tovább

4 ok, amiért a legjobb munkatársak felmondanak – még akkor is ha szeretik a munkájukat

2017. július 20. - Müller.Péter

Munkatársak jönnek, munkatársak mennek – nincs ebben semmi újdonság. Akik nem tudnak kijönni a csapattal, akik nem igazán érzik magukénak a céget, felmondanak. De mi van azokkal, akik tényleg jól csinálják, amit csinálnak és szeretik is a munkájukat, mégis otthagyják a céget?

istock_000018048537medium.jpg

Tovább

A legsikeresebb üzletemberek titka: az 5 órás szabály

2017. július 18. - Müller.Péter

A világ legnagyobb üzletemberei - például Bill Gates, Mark Zuckerberg, Warren Buffett vagy Elon Musk – híresek arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a saját fejlődésükre. Ezek a vezetők a mély elhavazottságuk ellenére is heti szinten legalább 5 órát fektetnek saját magukba.
2.jpeg

Tovább