A sikeres emberek üzleti oldala

The Business

Miért károsak a könnyen megvalósítható célok?

2018. március 15. - Müller.Péter

Nemrég olvastam arról, hogy New Yorkban akkor a legnehezebb taxit szerezni, amikor esik az eső és rossz idő van, annak ellenére, hogy a taxisok a társaságok árazása szerint ekkor akár 2-3-szor annyi pénzt is kereshetnek egy fuvarral, mint normál esetben. De miért van ez és hogyan függ ez össze a célokkal?

maxresdefault_1_3.jpg

Tovább

A szuperképesség, ami szinten minden sikeres 21. századi vállalkozóban megvan

2018. március 05. - Müller.Péter

Nem titok, hogy vállalkozónak lenni nem éppen egy sétagalopp, megvannak a maga buktatói, megvannak azok a pillanatok, amikor borul minden és csak vered a fejedet a falba. A vállalkozó definícójában is benne van ez a fajta bizonytalanság: „a vállalkozó az a személy, aki üzleti célból kockázatot vállal”.

quan-le-485234-unsplash.jpg

Tovább

Átlagosból dollármilliárdos - 3 elképesztő üzleti sikersztori

2018. február 26. - Müller.Péter

Sok igazán tehetős ember már tehetősnek született. A tehetős emberek többsége azonban tényleg a semmiből indult és több ezer munkaórának, nagy kockázatvállalásnak, bukásnak és a bukásokból való felállásnak köszönhetően jutott el oda, ahol ma tart. Nézzük meg 3 olyan üzletember sikersztoriját, akik nem a hátterüknek köszönhetik a sikerüket.

90-day-business-goals_1.jpg

Tovább

Miért van szükséged 2018-ban is weboldalra?

2018. február 09. - Müller.Péter

"Szükségem van egyáltalán egy weboldalra?" - tette fel a kérdést nekem több induló vállalkozó is az előző hónapokban. Sokan úgy gondolják, a weboldalak lassan háttérbe szorulnak és egy vállalkozás online jelenléte számára elég lesz egy Facebook esetleg egy Instagram oldal. Szerintem ez egyenes út a cég halálához, de ne szaladjunk ennyire előre...

igor-miske-174209.jpg

Tovább

Eladtál mindent a webshopból, de még mindig jönnek az érdeklődők?

2018. február 06. - Müller.Péter

Webshopod van és eladtál minden darabot egy adott termékből, de további látogatók érkeznek a termékoldalra? Sok webáruház tulajdonos csak a fejét veri a falba ilyenkor, hiszen lehetséges vásárlásoktól esik el, míg mások a kezüket dörzsölik az előttük adódó lehetőség miatt. De milyen lehetőség adódhat akkor, amikor nincs több termékünk raktáron?online-shopping-m.jpg

Tovább