A ma és a holnap üzletembereiért

The Business

Mi a titka Budapest legínycsiklandóbb fagylaltjának?

2017. július 30. - Müller.Péter

Itt a nyár második fele és szinte nincs olyan nap, amikor ne mutatna 30 foknál többet a hőmérő. Ebben az  óriási hőségben nincsenek nagy igényeink, csak egy hűsítő fagylaltra vágyunk. De mi történik akkor, amikor a hideg fagyi mellé egy komplett műsort is kapunk?

imperial_5.jpg

Egyre többen fektetnek óriási energiát abba, hogy megtalálják azokat a fagyizókat, ahol a fagyizás tényleg egy igazi élménnyé válik.

Ezek az emberek nagy adagokra, tökéletes alapanyagokra, ínycsiklandó ízekre, széles választékra és speciális ajánlatokra vágynak. Ilyen szolgáltatást pedig nem sokan képesek nyújtani. És még ennél is kevesebben képesek valami újdonságot - például egy látványelemet - belevinni a képletbe.

Egy nemrég indult magyar cég megtette mindezt!

Menjünk egy kicsit vissza az időben. 2016-ban egy magyar fiatalember, Bálint Baldó éppen Thaiföldön töltötte nyaralását. Ekkor lett figyelmes egy egészen különleges fagylaltárusra, aki az utca közepén egy kis négyzet alakú gép felületén készítette el a fagylaltját egy speciális technikával, gyümölcsöket és tejszínt "összegyúrva", összevágva majd ezt a masszát feltekerve.

Innen jött az ötlet: Magyarországon is készítse el hasonló, látványos technikával a saját fagylaltjait és ezt párosítsa a legjobb alapanyagokkal, széles választékkal és egészen különleges ízekkel.

2017-re pedig létrejött az Imperial Cream, amely egy rövidebb országjárás után Budapesten kínálja a fagylaltjait az arra vágyóknak.

És mit ajánlanak minden fagylalt rajongónak? A jeges csodáikról készült képek magukért beszélnek.

imperial_cremes_3.jpg

imperial_4.jpg

imperial_6.jpg

Ha pedig lenyűgöző körítést említettem, akkor nézzük meg, hogy is készülnek a fagyik.

És végül: mi az Imperial Cream sikerének titka, és mit tanulhatunk a cégtől?

Az Imperial Cream sikere gyakorlatilag a legvéletlenebb lehetőségek kihasználásában fogalmazható meg: emellett a Thaiföldi fagyiárus mellett ezrek sétáltak el naponta. Mégis, csak egyikükben merült fel a gondolat, hogy ezzel lehetne valamit kezdeni. Olyannyira, hogy egy sikeres üzleti vállalkozást is fel lehet húzni már magára a készítés módszerére is.

Tökéletes példa ez arra, hogy mindannyiunk előtt számtalan apró lehetőség adódik minden egyes nap. Már csak rajtunk múlik, hogy felismerjük-e az előttünk álló lehetőséget! És ha már felismertük, akkor vajon élünk-e vele?

 

Megtetszettek az Imperial Cream fagylaltjai? Kövesd őket Facebookon és Instagramon, hogy Te se maradj le a legújabb ajánlataikról!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr8112654331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása